Powitaj Nowy Rok w szampańskim humorze. O Kompletne Menu zadba piekarnik Franke.

363 odwiedzin
23 Sep 2015

Sylwester to doskonały czas by spotkać się w gronie przyjaciół, zjeść wspólnie coś pysznego, a potem bawić się do białego rana. Jeśli planujemy imprezę we własnym domu, warto zadbać o specjalne, sylwestrowe menu - szybkie i proste w przygotowaniu, zachwycające smakiem oraz wyglądem. Firma Franke proponuje Kompletne Menu, od przystawki po deser, a wszystko w ciągu niecałej godziny.

Kompletne Menu to jeden z programów automatycznych, dostępnych w wybranych piekarnikach Franke, który umożliwia przygotowanie czterodaniowego posiłku, w ciągu zaledwie godziny, z gwarancją idealnego efektu każdego z dań. Wystarczy włożyć równocześnie wszystkie potrawy do zimnego piekarnika, a  pieczenie odbywa się na  poszczególnych poziomach pojemnego wnętrza, skonstruowanego w taki sposób, że zapachy i smaki nie mieszają się ze sobą.

W zależności od wybranego modelu naszego piekarnika, Kompletne Menu obejmuje 3 lub 4 poziomy pieczenia i jest w pełni zautomatyzowane lub prowadzi użytkownika krok po kroku. Istnieje możliwość wyboru dań mięsnych, rybnych lub menu złożonego z czterech rodzajów pizzy (w tym wypadku pieczenie zajmuje zaledwie 13 minut). Program Kompletne Menu to oszczędność czasu i mniejsze zużycie energii. Dzięki najwyższej jakości pracy piekarnika zawsze otrzymujemy znakomite efekty każdego wypieku i możemy cieszyć się ze spotkania z przyjaciółmi bez konieczności ciągłego nadzorowania procesu pieczenia.

Przykładowe Kompletne Menu z bezpłatnej aplikacji Franke myMenu:

  • Przystawka: nadziewane papryczki
  • Pierwsze danie: papardelle i cukinie
  • Danie główne: tęczowa pieczeń cielęca
  • Deser: pudding z ricotty i cynamonu

Daj się porwać sylwestrowej zabawie. Resztą zajmie się piekarnik!


Zobacz przepis na tęczową pieczeń cielęcą

 

Cena piekarnika Crystal Black CR 981 M BM M DCT: 4 799 zł

Więcej na www.franke.pl


Zobacz prezentację Franke

Galeria:
Ostatnia modyfikacja: -/-
Powiązane artykuły:


Zapisz się
do naszego
newslettera

Powyższe pole jest puste. Wpisz swój adres e-mail, po czym kliknij Zapisz się